Beste fotograaf,

Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je gezond bent, zowel fysiek als mentaal.
Ik had de afgelopen tijd weinig tijd om fotoworkshops te organiseren vanwege het vele rondleiden van toeristen. Mijn agenda was tot de nok toe gevuld in april, maar nu helemaal leeg. Tijd genoeg voor een fotoworkshop maar het is niet verstandig als groep bij elkaar te zijn dus dat gaat niet gebeuren. Daarom wil ik via deze weg wat ideeën doorgeven waarmee ikzelf ga experimenteren. Misschien is het ook wat voor jou, een soort fotoworkshop-online. Ik hoop dat ik je zo wat afleiding bezorgen in het geval de verveling toeslaat of als je je zinnen wil verzetten.
Groente en fruit, ik hoop dat je dat in huis hebt, vanwege de wel bekende voordelen ervan voor je gezondheid maar ook omdat je er stillevens mee kunt maken en die kunt fotograferen. Dus zoek maar wat bij elkaar en zoek een geschikte plek met genoeg ruimte en een rustige achtergrond waar je dat stilleven kunt maken. Een effen muur of juist een patroon van behang of stof, (thee)doeken en dienbladen kun je misschien goed gebruiken. En een raam voor natuurlijk licht, ook heel belangrijk.
Inspiratie kun je vinden in dit filmpje van Zoom
Moderne versies van stillevens vind je hier
Ik ga aan de slag en deel mijn experimenten met jullie op de website
Laat je me weten hoe het met je gaat? En als je wilt, kun je jouw foto’s delen. Dat zou ik leuk vinden!
Blijf gezond!
Hartelijke groet!
Lisette

Deze diashow vereist JavaScript.