Dordrecht Marketing heeft de oplossing bedacht voor de coronatijd waarin stadswandelingen niet mogelijk zijn, een digitale stadswandeling. Samen met vlogster Britt bezoek ik 20 plekken in de Dordtse binnenstad, zij zorgt voor het beeld en ik voor het verhaal. Dat was erg leuk om te doen en Britt heeft er een superleuke film van gemaakt!

Inmiddels denken we weer voorzichtig aan mogelijkheden…. Kleine groepen van max. 10 personen, een route met voldoende ruimte om te lopen en stil te staan om te vertellen en te luisteren. Niet persé een slechte ontwikkeling wat mij betreft omdat het bij kleine groepen makkelijker is vragen te stellen en een gesprek te hebben. Dordt biedt genoeg rustige plekken, daar kunnen gasten zich al over verbazen.

Met een app op je telefoon een stad verkennen kan natuurlijk ook. Toen ik het daar eens over had met een groep, rondleiding met een app of met mij, vonden ze dat niet hetzelfde, ‘dan doe jij jezelf tekort’ zei iemand heel lief tegen mij. Daarbij komt dat ik het heel graag doe, dus ik hoop op een snel weerzien in de mooie oudste stad van Holland! Misschien een idee voor je staycation deze zomer? Als je zin hebt in een stadswandeling met een klein gezelschap, mail me dan!