Lisette van Gameren

fotografie – rondleidingen – workshops

Hi!

Rondleidingen in Dordrecht, de oudste stad van Holland; bij de molens van Kinderdijk, werelderfgoed;  en Rotterdam, de stad die nooit af is. Ik laat je de mooiste plekken zien en vertel je verhalen die de plek tot leven brengen. Wil je naast een rondleiding, nog iets anders doen of een hapje eten of drinken, dan heb ik tips voor je. Op mijn nieuwe website guide in Dordt zie je verschillende mogelijkheden om tours te vinden en te boeken.

En fotografie dus. Al die mooie plekken wil je graag zo goed mogelijk vastleggen. Ik help je graag verder met jouw fotografie hobby. Met fotoworkshops, privé of met een groep, leer je in de praktijk jouw camera beter kennen. Datum, tijd en locatie zijn in overleg., of kijk bij berichten naar de fotoworkshops die op de planning staan.

Jouw familie, kinderen, bruiloft of producten vastleggen in een fotoreportage, doe ik ook graag. Dat doe ik op locatie en in goed overleg omtrent je wensen en ideeën.

Een goede sfeer is wat mij betreft het allerbelangrijkst, ik maak het gezellig voor jong en oud!

Zou je mijn hulp kunnen gebruiken bij de organisatie van een rondleiding, uitje, fotoworkshop of fotoreportage, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag verder!

web gids in actie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: